در این پست با طرز تهیه امپانادا یا پیراشکی گوشت اسپانیایی که یک غذای سرخ‌کردنی بسیار خوشمزه است با ما باشید.

مواد لازم برای امپانادا، پیراشکی گوشت اسپانیایی

۲ فنجان آرد

۱ قاشق چای‌خوری نمک

۵۰ گرم سفت و سرد

۱ تخم‌مرغ

سه چهارم فنجان آب سرد

نیم کیلو گوشت چرخ‌کرده کم‌چرب

۲ حبه سیر

نصف پیاز خردشده

نصف فلفل دلمه‌ای سبز خردشده

نصف فلفل دلمه‌ای قرمز خردشده

۱ سیب‌زمینی کوچک خردشده

۱ فنجان سس گوجه‌فرنگی

۱ قاشق چای‌خوری گشنیز خشک خرد شده

۱ قاشق چای‌خوری پودر زیره

۱ قاشق چای‌خوری پودر پیاز

۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر

۱ قاشق چای‌خوری پونه خشک خردشده

۱ قاشق چای‌خوری پودر پاپریکا

۱ قاشق چای‌خوری پودر چیلی

۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

۱ قاشق چای‌خوری نمک

۴ فنجان روغن سرخ‌کردنی بهار الماس

امپانادا، پیراشکی گوشت اسپانیایی

ادامه مطلب

طرز تهیه “حلیم بادمجان” غذای مخصوص اصفهانی

طرز تهیه امپانادا، پیراشکی گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “کوفته قلقلی” با گوشت چرخ کرده

دمنوش ها و خواص آنها

مواد لازم برای تهیه دسر کلافوتی :

۱۰ دسر محلی ایرانی که شما حتما باید امتحان کنید

طرز تهیه سالاد روسی مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه ۱۰ نوع سالاد خوشمزه و پر طرفدار

آیا با انواع غذا با گوشت چرخ کرده آشنا هستید؟

۱ ,چای‌خوری ,قاشق ,پودر ,خردشده ,فنجان ,قاشق چای‌خوری ,۱ قاشق ,چای‌خوری پودر ,خردشده ۱ ,گوشت اسپانیایی

مشخصات

تبلیغات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رویای بیت کوین Bitcoin Dream پرسش و پاسخ وردپرس سایت کیم کالا فروشگاه اینترنتی Lotus Water Psychology سایه وارونه داده پردازی نرم افکار اپیکیشن نت مانی net money مرکز تخصصی گچبری و قالبسازی آذین بیوگرافی ابوالفضل بابادی شوراب گروه هنری اولین اکشن سازان جوان اقیانوس طلایی .:: تنفّس صــــبح ::. شین نویسه خبر شهدای مدافع حرم پایکد نقاشی کشیدن درمان مو کبدچرب Sh.S نمونه سوالات استخدامی بانک تجارت (فروردین 1400) رسانه ارزهای دیجیتال و صرافی Coinex مرکز ماساژ در تهران