در این پست با طرز تهیه امپانادا یا پیراشکی گوشت اسپانیایی که یک غذای سرخکردنی بسیار خوشمزه است با ما باشید.
مواد لازم برای امپانادا، پیراشکی گوشت اسپانیایی
۲ فنجان آرد
۱ قاشق چایخوری نمک
۵۰ گرم سفت و سرد
۱ تخممرغ
سه چهارم فنجان آب سرد
نیم کیلو گوشت چرخکرده کمچرب
۲ حبه سیر
نصف پیاز خردشده
نصف فلفل دلمهای سبز خردشده
نصف فلفل دلمهای قرمز خردشده
۱ سیبزمینی کوچک خردشده
۱ فنجان سس گوجهفرنگی
۱ قاشق چایخوری گشنیز خشک خرد شده
۱ قاشق چایخوری پودر زیره
۱ قاشق چایخوری پودر پیاز
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱ قاشق چایخوری پونه خشک خردشده
۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
۱ قاشق چایخوری پودر چیلی
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری نمک
۴ فنجان روغن سرخکردنی بهار الماس

طرز تهیه “حلیم بادمجان” غذای مخصوص اصفهانی
۱ ,چایخوری ,قاشق ,پودر ,خردشده ,فنجان ,قاشق چایخوری ,۱ قاشق ,چایخوری پودر ,خردشده ۱ ,گوشت اسپانیایی
درباره این سایت