در این پست با طرز تهیه امپانادا یا پیراشکی گوشت اسپانیایی که یک غذای سرخکردنی بسیار خوشمزه است با ما باشید.
مواد لازم برای امپانادا، پیراشکی گوشت اسپانیایی
۲ فنجان آرد
۱ قاشق چایخوری نمک
۵۰ گرم سفت و سرد
۱ تخممرغ
سه چهارم فنجان آب سرد
نیم کیلو گوشت چرخکرده کمچرب
۲ حبه سیر
نصف پیاز خردشده
نصف فلفل دلمهای سبز خردشده
نصف فلفل دلمهای قرمز خردشده
۱ سیبزمینی کوچک خردشده
۱ فنجان سس گوجهفرنگی
۱ قاشق چایخوری گشنیز خشک خرد شده
۱ قاشق چایخوری پودر زیره
۱ قاشق چایخوری پودر پیاز
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱ قاشق چایخوری پونه خشک خردشده
۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
۱ قاشق چایخوری پودر چیلی
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری نمک
۴ فنجان روغن سرخکردنی بهار الماس

طرز تهیه “حلیم بادمجان” غذای مخصوص اصفهانی
طرز تهیه امپانادا، پیراشکی گوشت اسپانیایی
طرز تهیه “کوفته قلقلی” با گوشت چرخ کرده
مواد لازم برای تهیه دسر کلافوتی :
۱۰ دسر محلی ایرانی که شما حتما باید امتحان کنید
طرز تهیه سالاد روسی مجلسی و خوشمزه
۱ ,چایخوری ,قاشق ,پودر ,خردشده ,فنجان ,قاشق چایخوری ,۱ قاشق ,چایخوری پودر ,خردشده ۱ ,گوشت اسپانیایی
درباره این سایت