معروف ترین دسرهای ایرانی
برنج و کباب در غذاهای ایرانی بسیار مورد توجه است ، اما در مورد دسرها چطور ؟ مسافران به ایران دسر را در معنای سنتی پیدا نخواهند کرد، سه عنصر اصلی در هر ترکیبی در دسرهای ایرانی عبارتند از زعفران، گلاب، و هل. ایرانیان در فرهنگ خود عاشق چای هستند، چای برای هر گونه مراسم رایج است و از نوشیدن آن بسیار لذت می برند. در اینجا ۱۰ دسر و شیرین محلی ایرانی را به شما معرفی میکنیم که باید حتما امتحان کنید.
طرز تهیه “حلیم بادمجان” غذای مخصوص اصفهانی
ایرانی ,دسر ,چای ,محلی ,۱۰ ,مورد ,۱۰ دسر ,امتحان کنید ,محلی ایرانی ,دسرهای ایرانی ,بسیار لذت
درباره این سایت