سالاد یک کلمه ایتالیایی است که گلهی همراه با وعده غذایی اصلی میل می شود و گاه نیز به جای وعده اصلی. سالاد در انواع مختلف موجود می باشد که برخی از آنها بسیار مقوی می باشد. بعضی از انواع سالادها عبارتند از: مکزیکی، ایتالیایی، اندونزی، فصل، شیرازی، سزار و…

طرز تهیه ۱۰ نوع سالاد خوشمزه و پرطرفدار

سالاد یک کلمه ایتالیایی می باشد که برگرفته از شیوه غذایی رومی است که پاره ای از موارد همراه با غذای اصلی میل می شود و در بعضی مواقع نیز جای وعده اصلی را می گیرد. این نوع خوراکی در اغلب موارد سرد است و چنانچه موادی همچون تخم مرغ پخته، گوشت و به آن اضافه شود در آن صورت ارزش غذایی بیشتری دارد و میتوان آن را به عنوان یک غذای خوشمزه و مقوی میل کرد. سالاد در هر کشور به شیوه خاص تهیه می شود و مورد استفاده قرار می گیرد و طرز تهیه ان ها در مکان های مختلف متفاوت می باشد و ممکن است مواد مورد نیاز آنها با یکدیگر متفاوت باشد.

طرز تهیه سالاد گوشت:

 

ادامه مطلب

طرز تهیه “حلیم بادمجان” غذای مخصوص اصفهانی

طرز تهیه امپانادا، پیراشکی گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “کوفته قلقلی” با گوشت چرخ کرده

سالاد ,تهیه ,طرز ,اصلی ,وعده ,خوشمزه ,طرز تهیه ,می باشد ,می شود ,شود و ,خوشمزه و

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

1398 ترخیص کالا ، واردات ، صادرات ، ارزش گذاری ، تعیین تعرفه ، مشاوره وبلاگ غیر رسمی 120 کلیک دکترفایل مهاجرت به اروپا در کوتاه ترین زمان ممکن دلاوران ایران زمین شرکت رایان زیست فناوری هرمس حیوانات خانگی ابوالفضل بیهقی مورّخ، ادیب، نویسنده و پدر نثر پارسی مِشـــــکوة